Är du intresserad av att arbeta i någon av våra grundskolor eller förskolor?

Raoul Wallenbergskolorna, RWS, är ett friskoleföretag, som i dagsläget har förskolor och grundskolor i Bromma, Ekerö, Haninge, Mariehäll, Skokloster, Skövde, Solna och Uppsala.

Vårt arbete präglas av ett starkt barn- och elevfokus. Med vårt offensiva och uthålliga utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa utmärkta verksamheter. Målet är givetvis att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. Vi drivs också av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: Ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft – egenskaper som präglade vår förebild, Raoul Wallenberg, och hans livsgärning.

Just nu söker vi medarbetare till nedanstående tjänster: Klicka på tjänsten så kommer du till en ansökningssida. Kontakta gärna rektor eller förskolechef för mer information.

Delta i vårt öppna hus för åk F-3 RWS Bromma

Idag är ni välkomna att träffa oss på RWS-bromma.
Vi startar klockan 18:00 med, då vi träffar Per-Egon Johansson, grundaren av Raoul Wallenbergskolorna. Han kommer att berätta närmare om hur allt började och vad skolan står för, både då det gäller värdegrund och visionen framåt.

Ca 18:15 träffar vi Anna Ternberg, rektor på RWS Bromma, samt några av hennes duktiga kollegor, de kommer berätta lite närmare om hur det faktiskt är att som elev gå hos oss.

Under hela öppna huset kommer ni kunna ställa frågor via chatten och vi lovar att svara på alla så bra vi bara kan. Återigen, välkomna!

Öppet hus, klicka här